Zimski modni vodič – kako izgledati ‘hot’ i u hladnim večerima

By studeni 30, 2018Joker Fashion Portfolio

Izašli smo na ulicu i opremili se za najluđe dane u godini: prosinac bez adventskih druženja uz „kućice“ postao nam je neprihvatljiv, a višesatne seanse uz topli čaj, punč ili kuhano vino zahtijevaju „punu ratnu opremu“, pa je Jokerova stilistica ovoga puta odjenula mladu Juliju od glave do pete za hladne večeri na otvorenom.

Za početak (i uz rizik da zvučimo kao mama) – na hladnoću se ne izlazi bez konkretnog para toplih čizama ili gležnjača sa što debljim potplatom, niti bez udobne tople jakne, bundice ili, ove zime još uvijek vrlo popularnih teddy kaputa. Slojevitost zimskog odijevanja pruža vještim fashionisticama neiscrpan prostor igre – pletivo preko haljine, kao u kombinaciji koju predlažemo, ili lagana dolčevita ispod kardigana uvijek su dobra ideja.

Nepisano pravilo da zimska odjeća mora biti tamnih, zagasitih tonova u zadnje vrijeme je izvrgnuto radikalnom modnom preispitivanju pa se ne bojte nabaciti jarke, žive boje kojima ćete najbolje razbiti monotoniju.

U dva outfita koja vam predlažemo iz Jokera tako su se našle električno plava i topla narančasta kao baza, a detalji – poput obavezne mini torbice – prate zadanu ton skalu. Na kraju – kapa! Čizma glavu čuva, ali kapa je krasi pa pronađite svoj omiljeni model (bilo da je riječ o vječnoj vunenoj kapi s pomponom, beretki ili trendy mornarskoj kapi s malim šiltom) i nosite ga sa stavom i samopouzdanjem.

Model: Julija Jukić

Stilistica: Katija Čizmić

Foto: Jakov Kalajžić, Vedrana Klaić

Šminka: Ivana Abaza, Anabella Beauty Spot