Uskoro u Jokeru

By srpanj 31, 2018Novosti

Nakon iznimno dinamičnog početka godine, kad su se Jokeru pridružili brojni novi brandovi, a postojeći osvježili svoje interijere, pregršt iznenađenja donosi i kraj ljeta u Jokeru.

Sredinom kolovoza na više od 800 m2 otvara se novi, reprezentativni prostor Sancta Domenica koji će u svojoj ponudi osim mobitela, televizora, gaming opreme i računala imati i bijelu tehniku i mala kućanske aparate.

Sa zadnjim danima kolovoza u Jokeru se otvara Pinko, popularna talijanska ženska modna marka koju su ljubiteljice mode diljem svijeta prigrlile još od ranih 80-ih godina kada je osnovana. Nova Pinko trgovina bit će smještena u prizemlju centra pored istočnog ulaza, a u ponudi će osim ženske odjeće imati i torbe i modne dodatke za koje ne sumnjamo da će osvojiti srca svih ljubiteljica mode.

S početkom rujna dio Jokerove obitelji postat će i Kare, jedan od najpopularnijih brandova u uređenju interijera. Kare je već 35 godina lider u opremanju domova i poslovnih prostora. Svojim kupcima nudi odličan, uvijek neobičan i nekonvencionalan namještaj, dizajniran za individualce. Svojom prepoznatljivom raznolikošću, ali i kvalitetom izrade, Kare je omiljeni brand svih strastvenih ljubitelja dizajna!