U Pinko trgovini u Jokeru predstavljena nova jesenska kolekcija

By listopad 29, 2018Dogadanja, Novosti

U stilski besprijekornom interijeru novootvorene Pinko trgovine u Jokeru brojni posjetitelji razgledali su jesensko-zimsku kolekciju jednog od najpoznatijih talijanskih brandova za žene i uvjerili se kako je riječ o odjeći i modnim dodatcima koji savršeno prate suvremenu,modernu ženu u svim životnim prigodama omogućujući joj da se u svakoj prilici osjeća lijepo i ugodno.
Tako su brojni poklonici imali priliku vidjeti Pinko novitete koji su danas, u svijetu mode, sinonim za izvrsnost. Modna marka Pinko koja u svojim kolekcijama spaja sofisticirani ženstveni izgled s romantičnim detaljima, a čije je zaštitno lice ove sezone divna Stella Maxwell, oduševila je Viktoriju Rađu, Anu Gruicu Uglešić, Sonju Dvornik, Anu Opačak, ali i modne influencerice u čijim Instagram fotografijama svakodnevno tražimo inspiraciju poput Vedrane Jadrić Ilić, Barbare Kurtović i Marije Čamber.

Nova kolekcija Pinko za jesen/zimu donosi urbane i moderne fashion komade namijenjene samosvjesnim ženama koje brinu o svom stilu. U savršenoj ravnoteži linija i kvalitetnih materijala, naglasak je stavljen na ženstvene komade.

Kolekcija obiluje atraktivnimhaljinama, predimenzioniranim kaputima, pencil suknjama i statement torbama. Nova jesensko-zimska kolekcija branda Pinko sigurno će pronaći svoje mjesto u ormarima

mnogih Splićanki.