Tjedan zdravog spavanja u Meblo Tradeu od 13. do 20. ožujka

By ožujak 12, 2019Akcije, Novosti

Svjetski dan spavanja je događaj koji se obilježava svake godine i posvećen je spavanju i pozivu na akciju o bitnim temama koje su povezane sa snom, uključujući medicinske, obrazovane i socijalne aspekte. Organizira ga Odbor Svjetskog dana spavanja Svjetskog društva za spavanje, a cilj mu je  smanjiti teret poremećaja spavanja u društvu kroz bolju prevenciju i upravljanje poremećajima spavanja.

Svjetski dan spavanja obilježava se jednom godišnje i to u petak prije proljetnog ekvinocija. Ove godine to je, dakle, 15. ožujka, koji će diljem svijeta biti obilježen različitim događanjima.

 Tvrtka Meblo Trade već dugi niz godina svjesno brine o vašem zdravlju plasirajući vrhunske proizvode za zdravo spavanje – madrace, nadmadrace, anatomske jastuke, posteljinu i asesoare, a sve sa jednom misijom – osigurati bolju kvalitetu života.  Ekskluzivni smo distributeri vodećih svjetskih brendova kao što su TED BED i Sealy čija se ponuda kontinuirano usavršava, nadopunjujuje, lansiraju se novi proizvodi i programi usklađeni s najnovijim svjetskim trendovima na polju zdravog spavanja.

Kako bi vas dodatno potaknuli da spoznate važnost zdravog spavanja odlučili smo se ove godine uključiti u ovaj event, i to na način da ćemo u svojim salonima diljem Hrvatske, u sklopu tjedna zdravog spavanja od 13. do 20.03., promovirati zdrav san i poticati ljude da isprobaju čim više madraca (i ostalih proizvoda za zdravo spavanje) kako bi utvrdili koji proizvod je idealan baš za njih. Naravno, pripremili smo i posebne popuste i pogodnosti kako bi zdrav san bio još dostupniji.

 Da sve bude zabavnije pripremili smo i mali nagradni natječaj. Nakon što isprobate sve madrace, odaberite onaj koji je za vas idealan, te podijelite sa nama svoj odabir u obliku Instagram  storya  (slika ili video). Ono što je vrlo bitno jest svakako označiti Meblo Trade te lokaciju salona u kojem se nalazite. Po jedan story iz svakog Meblo Trade salona osvojiti će jastuk ili posteljinu po izboru iz kolekcija Lavander i Termoflex.

Posjetite Meblo Trade salon u centru Joker na 3. katu u tjednu zdravog spavanja od 13. do 20.03., osvjestite važnost odabira odgovarajućeg madraca, te se istovremeno zabavite i opustite