Sve nijanse najluđe noći

By prosinac 21, 2018Joker Fashion Portfolio

Iako nekim mrgudima pitanje „Di ćeš za novu?“ izaziva mučninu i jedinu asocijaciju na kauč, većina ipak voli Silvestrovo provesti u društvu, manjem ili većem, intimnijem ili otkačenijem. A kako stara narodna kaže, otprilike – kako uđeš u novu godinu, takva će ti biti godina – svi se trudimo zablistati u najluđoj noći.

U ovom Jokerovom fashion portfoliju nismo se puno bavili preporukama za dočeke na otvorenom jer tu su stvari manje-više jasne: što toplije to bolje, jer noć je duga, a temperature zimske. No, ako ste svoju novogodišnju zabavu isplanirali na nekom partyju, ovo je jedna od rijetkih prilika kad ne možete biti overdressed: prepustite se najfinijim materijalima, najelegantnijim krojevima, štrasu i šljokicama bez straha!

Plisse je hit već nekoliko sezona pa u plisiranoj suknji ili haljini sjajne strukture sigurno nećete proći nezamijećeno.  Ako ste se odlučili za jaku i dinamičnu crvenu boju, kakvu je u prvom looku odabrala i naša stilistica, ostatak outfita birajte u crnoj, uz luksuzne detalje i aplikacije, pa izazovan, no elegantan konačni dojam neće izostati.

Dobro pogođen kroj haljine rješenje je za total look novogodišnjeg izlaska, a zanimljiva prugasta slip haljina protkana sjajnim nitima izbor je za sve one koje žele izgledati drugačije, ali i dalje profinjeno. Uz ovakvu haljinu, budite pažljivi s ostakom outfita – bundica luksuznog izgleda, par zlatnih detalja i spremni ste za party!

Klasičarke će, na kraju, ostati uvijek vjerne crnoj, a umjesto male crne haljine, mi vam predlažemo (uz diskretni top) „veliku crnu“ plisiranu suknju sa sjajnim aplikacijama koja će vas sigurno učiniti kraljicom plesnog podija. A da sve ne ostane na crnoj, look smo začinili bojom vina koja je dominirala prošlom modnom jeseni.  Naše smo party lookove pronašli u trgovinama u Jokeru – potražite i vi nešto za vaš ukus i učinite si ulazak u 2019. nezaboravnim!

Model: Irena Pecotić

Stilistica: Katija Čizmić

Foto: Jakov Kalajžić, Vedrana Klaić

Šminka: Anabella Beauty Spot

Interijer: Cvjećarnica IRA