Što volimo i želimo za Božić?

By prosinac 12, 2018Joker Fashion Portfolio

Za Božić volimo miris obiteljskog doma i tek ispečenih božićnih kolača, volimo biti s onima koje volimo, volimo atmosferu iščekivanja božićnog jutra, volimo se odjenuti u meke i udobne komade, pokriti mekom dekicom i uživati u božićnim filmovima… ali volimo i darove, poklanjati i primati.

Aktualno je izdanje Jokerova božićnog izloga stoga posvećeno ovom vremenu darivanja, obitelji i topline. Za početak, ako dosad niste, svakako uložite u jedan pravi božićni pulover za sebe ili članove svoje obitelji jer istraživanja su pokazala da nošenje šaljivog džempera s Djedom Božićnjakom, vilenjacima ili sobovima doista podiže raspoloženje! Za nekoga je vrijeme Božića upravo to – vrijeme toplih krznenih papuča, pidžama, šalova i kapa… pa tradicionalistima odaberite upravo takav poklon, začinite ga sniježnom kuglom ili nekim drugim zgodnim božićnim ukrasom et voilà! Božić može početi!

Ali ovo je i vrijeme kada, u nadi koju donosi novi početak godine, volimo i sebe i druge razmaziti malim (ili malo većim) luksuzima. Kad brmo poklone, rizik se ne isplati jer nema goreg ‘ubojice atmosfere’ od prikrivenog razočaranja na licu bližnjih kad otvore poklon, ali s dobrim parfemom ili ukusnom večernjom torbicom neutralne boje vjerojatno nećete pogriješiti. A umjesto očekivanih crvenih komada, ovoga puta iznenadite svoju bolju polovicu kvalitetnim i sexy donjim rubljem u tamnoplavoj boji… Dom i blagdanski stol mogu se, na koncu, ukrasiti po principu „nešto novo-nešto staro“, a u Jokerovim trgovinama pronašli smo i obilje atraktivnih dekoracija za dom.