Proljeće u znaku slobodne pete!

By ožujak 18, 2019Joker Fashion Portfolio

Cipele otvorene pete, u internacionalnom modnom žargonu „slingback“ cipele, preplavile su izloge trgovina Joker centra, u svim formama, bojama, visinama pete, s aplikacijama i bez njih… Uostalom, tko od nas, nakon teških i čvrstih zimskih čizama ili cipela nije jedva dočekao osloboditi nogu okova i uskočiti u nešto lagano i meko?

Nakon prošle proljetne sezone kojom su vladale natikače, kolekcije obuće ovoga proljeća kao da se natječu koja će ponuditi više varijanti cipela otvorenih na peti, ali ovoga puta s laganim remenčićem koji ipak pruža veću sigurnost koraku.

Lagane za nošenje poput papuča, cipele otvorene pete i gotovo ravnog potplata bit će mnogima prvi izbor za svakodnevne šetnje gradom, dok će se na visokoj potpetici pronaći fantastičan izbor sandala za sve one koje uvijek žele izgledati elegantno, bilo da je riječ o blok potpeticama, finim stiletto ili  diskretnim ‘kitten’ petama.

Brušene ili glatke kože, jednostavne i minimalističke poluzatvorene forme ili uz aplikaciju ove sezone ekstra modernog mrežastog materijala, zaobljene ili ‘pointed’, crne, bijele ili u vibrantnim bojama bombona… izbor je vaš i neće biti nimalo lak, zahvaljujući ovome kolažu modela koje smo pronašli u Jokerovim trgovinama. Svakako, sandale otvorene pete obećavaju ulazak u modno proljeće lakog koraka, a u potrazi za svojim savršenim parom prvo svratite u Joker.