Print i plisirano – zašto ne?

By veljača 25, 2019Joker Fashion Portfolio

Malo koji se modni trend posljednjih godina pokazao toliko izdržljivim kao plisirane suknje. Istovremeno classy i neobavezan, plisse je idealan odabir za sve koji žele ostaviti dojam i biti elegantni, ali bez odustajanja od zaigranosti. Plisirana suknja prošla je u svojih nekoliko hot sezona puno inačica i duljina – od teških kožnih do gotovo prozirnih ljetnih varijanti, od duljih do kraćih, ali modno najisplativijom se pokazala midi varijanta.

Cipele LK Bennet, Karla, 1.890 kn

Majica Zipper, 169 kn

Suknja Tommy Hilfiger, Fashion&Friends 929 kn

 

 

 

 

 

 

A kako bi ovaj zahvalni komad i ove sezone oživjeli, dizajneri su ga odlučili obogatiti uzorkom, i to – što otkačenijim to boljim. Maskirno, mornarski, logo, animal… sve varijante su dopuštene! Jedino je pravilo ono koje valjda ne treba niti naglašavati – uz tako upečatljiv donji dio, gornji treba biti što je moguće neutralniji kako bi se konačni styling uravnotežio, a noge u ovakvim kombinacijama počastite finom sandalom otvorene pete (još jedan trend sezone!), jednostavnim gležnjačama ili minimalističkim tenisicama.

A ako vam je ormar već prepun plisiranih suknji, ali još se niste zasitili, plisse se ove sezone preselio i na košulje, gdje odlično akcentira rukave, na haljine, bluze, čak i šarene, print marame, uz koje će i vaše modno proljeće biti razigrano.