Predstavnici Ministarstva Magije ovoga vikenda u Jokeru!

By ožujak 13, 2018Dogadanja

Subotu rezervirajte za najpopularniju čarobnjačku radionicu u Hoću knjigu u Joker centru.

Ako ste mislili da s Tjednom Harryja Pottera završavaju magični splitski trenuci, bili ste u krivu! Ovoga vikenda u grad ispod Marjana stiže najpopularnija čarobnjačka udruga – Ministarstvo Magije – koja će zainteresiranima pokazati kako izraditi vlastiti čarobni štapić!

Svaki pravi čarobnjak zna da je za bacanje čarolija i čini potreban i pravi čarobni štapić. Iako je općepoznato da štapić bira čarobnjaka, na ovoj će radionici mali čarobnjaci ipak moći odabrati i izraditi svoje čarobne štapiće. Kako oblikovati drvo i na koji način ukrasiti štapić mališane će podučiti predstavnici Ministarstva Magije, udruge ljubitelja Harryja Pottera koji po prvi put dolaze u Split, na radionici Izrade čarobnih štapića koja će se održati u knjižari Hoću knjigu u centru Joker.

Radionica započinje 17.3. u 11 sati, a besplatna je za sve polaznike koji se prijave putem sljedeće poveznice: https://goo.gl/forms/k9ZTSNCBVCLzLvqC3. Kapaciteti su ograničeni pa svoju sovu s prijavom pošaljite čim prije! A nakon toga pripremite svoje leteće metle i uputite se u Hoću knjigu knjižaru u centru Joker!