Otvoren je novi Skiny shop u Jokeru

By lipanj 14, 2019Dogadanja

Skini se iz neudobnog donjeg rublja! Dođi u novootvoreni Skiny shop u Joker centru u Splitu, gdje te čekaju kupaći kostimi i donje rublje koje će ti biti kao druga koža. 

Skiny je nastao kao želja austrijskog Huber Holdinga da kreira lijepo, udobno i jednostavno donje rublje koje pruža osjećaj druge kože. Nakon više od 130 godina iskustva u udovoljavanju potrebama kupaca, donje rublje Skiny je dostupno u više od 30 zemalja svijeta, samostalno ili kao dio etabliranih modnih kuća.

Visokokvalitetni pamučni proizvodi za žene i muškarce, sezonska i trendovska raznolikost te najbolja cijena za iznimnu vrijednost proizvoda glavne su odlike brenda koji možete pronaći u novootvorenom shopu u Jokeru.

SKINY je udobno, jednostavno donje rublje dizajnirano za nositi i voljeti.

Svi koji su posjetili novootvorenu trgovinu Skiny na prvom katu centra Joker mogli su isprobati najnovije modele kupaćih kostima i donjeg rublja i bezbrižno uživati u druženju na pravoj ljetnoj fešti uz Pipi. Uz lagane zalogajčiće, Pipi i druge pogodnosti Splićanke i Splićani su mogli uživati u pravoj ljetnoj oazi u trgovini Skiny.