Nova otvorenja u Jokeru

By ožujak 26, 2018Novosti

Nastavljamo sezonu noviteta: u ugodnom ambijentu moderno uređenog prostora otvorene su ekskluzivne trgovine Comma i s.Oliver Black Label, modne marke poznate po elegantnim krojevima, kvalitetnim materijalima i modernom dizajnu.

Osvježenje u modnoj ponudi centra donio je i netom otvoreni Calvin Klein Jeans, prvi monobrand store ovog ekskluzivnog modnog imena.

U prizemlju vas ponovno očekuje prestižni Gant. Trgovina je adaptirana prema novom konceptu Ganta i proteže se na gotovo dvostruko većoj kvadraturi i, dakako, uz puno širi asortiman. Proljetno-ljetna kolekcija za muškarce i za žene osvježena je vedrim i živim bojama, a ljubitelji mode imaju pregršt izbora jednostavnih linija za svaki dan, bilo za casual ili poslovni look. GANT se oduvijek ističe vrhunskom kvalitetom i kreativnim detaljima, osobito u segmentu košulja.
Five Star Fashion trgovina u prizemlju centra također je osvježena. Brandovi odjeće koje ovdje možete pronaći su: Polo Ralph Lauren, Barbour i La Martina, a novost u trgovini je i veći izbor obuće koji se sada nalazi u sklopu “show cornera”.

Novi Concept store s atraktivnim izborom traženih brandova Imperial, Dixie i Please oduševit će svoje nove kupce kombinacijom odličnih modela i prihvatljivih cijena. Za novosti se pobrinuo i ShoeBeDo store, koji je odsad dostupan na drugom katu Jokera u novom, atraktivnijem izdanju.

 

Translate »