Nježan dodir brušene kože

By veljača 26, 2019Joker Fashion Portfolio

Obožavamo njen nježan i mek dodir koji u sekundi dodaje klasu svakoj kombinaciji: luksuzna, ali ne pretjerana, pomalo rockerska, ali na damski način, brušena koža je vjesnik pravog proljeća, onoga u kojem vam neće trebati kišobran. Zbog svoje nježne strukture podnosi sve boje, posebno voli zemljane i pastelne tonove, a ove sezone nalazimo je svuda – na i dalje popularnim kratkim bajkerskim jaknicama, na finim balonerima, strukturiranim haljinama, suknjama, i na nezaobilaznim torbama, laganim proljetnim čizmicama i salonkama.

Jakna Pinko, 4.322 kn

Torba Coccinelle, Karla, 2.720 kn

Marama Mango, 129,90 kn

 

 

 

 

 

Kao i sa svim upečatljivim komadima, s brušenom kožom ne valja pretjerivati – dovoljan je jedan (ali vrijedan) da bi ‘podigli’ outfit. Mnoge će trendsetterice posegnuti za remenom od brušene kože kao detaljem kojim će riješiti inače neutralnu kombinaciju, torbica ili cipele u nekom uočljivom tonu bit će također dobrodošao začin, a ogrtač u toplim smeđim tonovima pravi je lady finiš za proljetni izlazak, pogotovo ako je dorađen boho resicama koje, u kombinaciji s elegantnim trapez hlačama, prizivaju i dalje popularne sedamdesete.

Smeđa jakna OS Jeans Story, 399,90 kn

Svijetla jakna Mango, 699,90 kn

 

 

 

 

 

 

U Jokerovim trgovinama očekuju vas nove kolekcije s gotovo svim zamislivim varijantama proljetnih modela u brušenoj koži ili jeftinijoj, ekološki prihvatljivijoj, ali jednako efektnoj imitaciji brušene kože – na vama je samo da odaberete svoje adute proljeća!