Nema elegantnog ljeta bez slamnate torbe

By lipanj 12, 2019Joker Fashion Portfolio

Ništa ne kaže „ljeto“ kao slamnata torba. Onaj točno određen trenutak kad svaka žena osjeti da je došlo vrijeme da se stvari prebace u pletenu, slamnatu ili kačkanu torbu možemo slobodno nazvati našim privatnim, neslužbenim početkom najtoplijeg doba godine. Jer, ove krhke ali efektne i elegantne torbe su savršene pratiteljice sunčanih dana, laganih haljina ili kombinezona, parea, kratkih suknjica uz koje teški kožni asesoar stvarno izgleda kao da je zalutao.

Šešir Os Jeans Story, 79,00 kn

Okrugla torba Mass, 181,30 kn

Pravokutna torba Mass, 181,30 kn

 

 

 

 

 

 

A kako je ljeto 2019 od dizajnera posebno apostrofirano kao sezona pletenog i kačkanog, trgovine u Jokeru izložile su obilje modela s kojima se možete družiti cijelo ljeto, od plaže do večere.

S lijeva na desno:

Pletena torba s dugom ručkom OS Jeans Story, 149,00 kn

Pletena torba s drvenom ručkom Mass, 237,30 kn

Ruksak Aledona, 890,00 kn

 

 

 

 

Posebno su popularni kruti modeli, mali „koferi“ od upletene slame, ali ne zaostaju ni pleteni i kačkani manji vrećasti modeli, kao ni vječne i praktične slamnate torbe „za plažu“, koje, naravno, nosimo svuda, a ne samo na plažu.

Pletena torba In Fashion, 489,00 kn

 

 

 

 

 

 

 

„Dodana vrijednost“ im je aplikacija detalja u jarkoj boji, ali i bez nje, uz pletenu torbicu (i pripadajući šeširić), vaša ljetna modna priča može započeti.