Muško modno proljeće

By travanj 15, 2019Joker Fashion Portfolio

Muška je moda prošla stotine transformacija, baš kao i ženska, no nikad kao danas muškarci nisu podložni mijenama modnih trendova i želji da budu primijećeni i zahvaljujući odjeći. No, u jednome nikad nisu bili slični ženama – ultimativnom zahtjevu da odjeća i obuća budu udobni. Zato je eru streetweara, opuštene ulične mode muška publika prigrlila prva i zato su svi brandovi, od onih najskupocjenijih do onih prihvatljivijih širokoj publici uvijek ogroman dio kolekcija posvećivali muškom casualwearu, na koji smo se fokusirali u ovom izdanju Joker Fashion Portfolija.

Jakna Blend, Kruna Mode, 399 kn

Majica Garcia Jeans, Kruna Mode, 229 kn

Ruksak Diesel, FAshion&Friends,

Traperice G Star, Fashion&Friends, 1.590 kn

Šilterica Replay, 300 kn

Tenisice adidas, Mass, 379 kn

Novčanik Bench, Kruna Mode, 111 kn

Njegujuća krema Shiseido Men, Müller, 50 ml, 696,90 kn

Parfem Armani, Müller, 60 ml, 626,90 kn

 

Bazični odjevni predmet u muškoj garderobi, jeans, ovoga proljeća dolazi u nizu inačica, od kojih su na vrhu liste želja i dalje modeli inspirirani trenirkama, tzv. jogging jeans, elastični i udobni, te skinny modeli u sivoj ili proljetnoj svijetloplavoj boji. A za sve one koji udobnost pretpostavljaju modi, imamo dobre vijesti – nakon što su napustile muške ormare, skinny hlače uskoro bi mogle nestati iz fokusa i u muškim kolekcijama pa će odahnuti i oni koji nikad nisu prežalili 501.

Košulja Replay, 850 kn

Traperice Jack Jones, OS Jeans Story, 639 kn

Majica Garcia Jeans, Kruna Mode, 149 kn

Tenisice Fila, Kruna Mode, 699 kn

Toaletna voda Gentleman, Müller, 100 ml, 662 kn

 

 

 

 

Ulična moda ne može bez T-shirta s atraktivnim printom, natpisom ili uzorkom, a modni mačci ovu sezonu nazivaju „sezonom posvađanih uzoraka“, što u prijevodu znači da kombinirati možete gotovo sve – majicu s printom palmi s grunge košuljom preko nje, prugaste hlače s cvjetnim t-shirtom – što hrabrije, to bolje!

Majica Diesel, Fashion&Friends, 295 kn

Traperice Replay, 1.270 kn

Tenisice Puma, Shoebedo, 579 kn

Šilterica O’Neill, Kruna Mode, 203 kn

Toaletna voda Allure Homme Sport, 100 ml, Müller, 758,70 kn

 

 

 

 

Kolekcije su inspirirane surf modom pa se traže proljetne majice izblijedjelog, „ispranog“ izgleda i acid printeva, a logomanija nije zaobišla ni mušku modu pa se eksplicitni ili (još bolje) ironično reinterpretirani logotipi mogu naći i na majicama, i na jaknama, i na torbama… Tenisice dolaze u različitim inkarnacijama – od jednostavnih bijelih runnerica do skaterskih retro modela te, za hrabrije, šarenih ugly modela u muškim verzijama. A uz mušku torbicu (koja se NE nosi oko struka nego preko tijela) i dobar sat možete krenuti u nove pobjede.