Moda za mališane u predblagdanskoj šetnji gradom

By prosinac 4, 2018Joker Fashion Portfolio

Na kraju jesenske vrtićko-školske sezone, tijekom koje se vjerojatno nisu izvlačili iz udobnih trenerki i majica, vaši mališani sigurno su se zaželjeli malo ‘šminke’. Brojna druženja s obitelji i prijateljima, večernji izlasci i šetnje po bajkovitim, svjećicama osvijetljenim gradovima idealna su prigoda da se i djeca urede, odjenu svoje najljepše haljinice i najsvečanija odijela.

 

Za predblagdanske i blagdanske dane djevojčice će sigurno uživati u sjajnim suknjicama i haljinicama od tila, šljokicama, mekim bundicama i nježnoj paleti ružičastih tonova, kakve vam predlaže Jokerova stilistica, a lak na cipelicama još uvijek je nezamjenjiv.

 

 

Dječacima će možda trebati malo više uvjeravanja u to da u sakou izgledaju tip-top, jer kad bi se njih pitalo, prvi izbor bi većini bio – sportski dres, ali čim se ugledaju u ogledalu u novom ‘mladi gospodin’ izdanju, oduševit će se. Tamni vuneni kaputić ili karirani sako, kapa i šal i fina košulja te kvalitetne gležnjače, vašeg će juniora pretvoriti u malu modnu senzaciju.

Mlade dame i gospodičići ipak najviše vole osjećati se udobno i toplo u svojoj odjeći, a udobnost i kvalitetni, prirodni materijali su prvo pravilo pri izboru dječje odjeće i obuće. Brojne Jokerove trgovine dječjom odjećom i obućom nude upravo to – kvalitetu, udobnost i dobre materijale.

Za razbibrigu i igru, odabrali smo i nekoliko zanimljivih igračaka, upravo na vrijeme za napuniti čizmicu onim dugoočekivanim predmetom želja kojeg je baš Sveti Nikola obećao donijeti.