Mjesec ljubavi u Meblu – odlični popusti na dio asortimana

By veljača 15, 2019Kolekcije

Ljubav je u zraku, a popusti su u Meblo Trade prodavaonici u Jokeru! U razdoblju do 20. veljače uživajte u posebnim akcijama za mjesec ljubavi: do 40% popusta na spavaće sobe i asortiman zdravog spavanja – krevete, madrace, podnice, posteljinu, ormare i još puno toga. A u akciji 1+1 gratis iskoristite prigodu da vam uz kupnju jednog madraca Lux 24 Hard, Lyocell Hard, Matterra ili Dreams, te jastuka Silver Sense i Memo Silver Sense, drugi darujemo gratis. Već za 2.159,00 kn možete dobiti dva vrhunska ortopedska madraca s multipocket đepićastom jezgrom, a za 197 kn dva jastuka sa antialergijskom navlakom sa srebrnim nitima.

Ako ste u potrazi za sjedećim garniturama, iskoristite 25% popusta na kompletan Feydom asortiman kojeg odlikuje moderan dizajn, vrhunska kvaliteta, funkcionalnost, fleksibilnost te bogat izbor boja i tkanina. Posjetite Meblo Trade u Jokeru i odaberite garnituru po svojoj mjeri. Akcija traje do 20.02.2019.

U mjesecu ljubavi, zaljubite se u novu Calligaris LOVE kolekciju stolica, barskih stolica i fotelja i do 28. veljače u Meblo Trade salonu i  iskoristite 12% popusta!