Kraj ljeta donosi nova otvorenja u Jokeru

By rujan 4, 2018Kolekcije, Novosti

PINKO – NOVA MODNA OAZA ZA SVE LJUBITELJICE TALIJANSKOG STILA

Sa zadnjim danima kolovoza u Jokeru se otvorio PINKO, ekskluzivna trgovina popularnog talijanskog modnog branda koju su ljubiteljice mode diljem svijeta prigrlile još od ranih 80-ih godina kada je osnovana. Nova Pinko trgovina smještena je u prizemlju centra pored istočnog ulaza, a donosi ženstvenu kolekciju jesen-zima 18/19 osmišljenu za senzualne i jake moderne žene koje se ne boje eksperimentirati svojim modnim izričajem.

 

KARE EKSKLUZIVNI SALON ZA ULTIMATIVNI VIZUALNI UŽITAK

Dizajnerski namještaj KARE ponovno je u Splitu, s novootvorenim salonom na trećem katu Jokera. Njemački proizvođač namještaja KARE Design, koji u franšiznoj mreži ima 120 salona u više od 40 zemalja svijeta, ponovo otvara svoja vrata ljubiteljima vrhunskog dizajna u Splitu. Na trećem katu Jokera, u novom salonu na 370 kvadrata posjetitelji će moći razgledati i kupiti dizajnerski namještaj, rasvjetu i asesoare za uređenje interijera.

Izražavajući posebnu strast prema dizajnu KARE Design još od 1981. godine kupcima širom svijeta predstavlja unikatne proizvode, ali i lifestyle koncepte. Njihov kreativni tim i istraživače trendova odlikuje spontanost i inovativnost. KARE ideje za opremanje svoju životnost crpe iz zanimljivih kombinacija drva sa staklom i metalom. Inspiraciju nalaze u najrazličitijim krajevima svijeta, kulturama i materijalima.

KARE predstavlja ultimativni vizualni užitak s neusporedivom i neiscrpnom raznolikošću noviteta u namještaju, rasvjeti i asesoarima, gdje svi prikazuju jedinstvenu intenzivnu strast za dizajnom. Dođite i proslavite radost življenja na KARE način.

 

NAJVEĆA SANCTA DOMENICA U SPLITU – VRHUNSKA ELEKTRONIKA I BIJELA TEHNIKA NA 700 ‘KVADRATA’

Svoja je vrata otvorio i Sancta Domenica Megastore koji će odsad, na više od 700 četvornih metara kupcima ponuditi ne samo vrhunske elektroničke uređaje, nego i široku ponudu bijele tehnike te malih kućanskih aparata vrhunskih proizvođača. Sancta Domenica d.o.o. ovlašteni je uvoznik Panasonic-a, Sony-a, Samsung-a, LG-a za Hrvatsku te ovlašteni uvoznik PlayStation-a za Hrvatsku Bosnu i Hercegovinu. Tržištu nude kompletan asortiman vodećih svjetskih proizvođača potrošačke elektronike kroz lanac fizičkih specijaliziranih trgovina, tzv. Brand Store trgovina, s maksimalnom podrškom za svaki pojedini brand, te SD multibrand poslovnica, gdje možete pronaći sve brendove na jednom mjestu.