Kako nositi kožnu suknju ove jeseni?

By studeni 16, 2018Joker Fashion Portfolio

Već nekoliko posljednjih hladnijih sezona kožna suknja pronašla je svoje mjesto u ormarima trendseterica i nametnula se kao komad odjeće koji u svakoj modnoj kombinaciji ostavlja snažan dojam.

Ovaj svestrani modni klasik volimo upravo zbog njegove prepoznatljive teksture koja najbolje dolazi do izražaja upravo u kombinaciji s pletivom. U novom Jokerovom modnom portfolio donosimo vam dvije zanimljive kombinacije mekog pletiva i trendi kože, koje svojim kontrastom čine idealan spoj za ležeran trendi look.

Kraće kožne suknje ove sezone imaju zajednički detalj – visoki struk s uočljivim remenom koji se veže u mašnu, a koje ćemo rado nositi uz niske cool gležnjače za nepretenciozan svakodnevni stajling. Za ležeran dojam ključan je mat efekt kože koji se odlično spaja uz oversized pletivo u zagasitim bojama.

Da u dužoj varijanti ne bismo ostali pri još jednom uskom modelu, odlučili smo se za suknju punog volumena u trendi smeđoj nijansi. Sjajni ‘finiš’ ženstvene kožne suknje koja seže ispod koljena traži nešto višu potpeticu, ali i nešto jači kontrast pletiva, pa se tako žuti mekani pulover nametnuo kao svježi pomak u ovoj savršenoj jesenskoj kombinaciji.

Kako god odlučili kombinirati kožnu suknju, ne sumnjamo da će se ovaj zahvalni komad savršeno uklopiti u svaki stajling. Ako još nemate ovaj modni klasik, možemo vas samo upitati – što čekate?