I školarci vole modno proljeće!

By ožujak 26, 2019Joker Fashion Portfolio

Djeca brzo rastu, a dječje igre jednako brzo uništavaju odjeću. Ali, za razliku od nekih ranijih generacija, današnji mališani i školarci već od najranije dobi itekako dobro znaju moć dobre modne kombinacije, nerijetko je sami smišljaju i točno znaju što žele i što ne žele nositi.

Pa, bez obzira na to što znamo da ih nije pametno razmaziti u modnom (a ni u bilo kojem drugom) smislu, klincima nove generacije ne možemo baš ‘prodati’ bilo što. Dječaci uvijek uživaju u pomalo frajerskim outifitma, a djevojčice pomno prate svoje dječje idole pokušavajući kopirati njihov izgled. Za prve proljetne dane stoga smo u Jokeru odabrali ponešto od svega – u centru su pažnje majice s porukom, svijetli jeans, neizostavne tenisice i brojni modni dodaci.

 

Prvi sunčani dani zahtijevaju i cool šiltericu, ali i laganu kariranu košulju preko majice za male grungere, dok će djevojčice radije odabrati vjetrovku, poput ove u nježnoj baby ružičastoj nijansi. Dodajmo tome malo glittera, torbicu od prozirne plastike i igre na otvorenom mogu početi!