Pronađite chic Parižanku u sebi

By listopad 9, 2018Joker Fashion Portfolio

Romani su napisani o francuskom chicu, koji cijeli modni svijet s manje ili više uspjeha pokušava citirati. No, u čemu je „baza“?

Ukratko – u naizgled ležernom pristupu odijevanju i uređivanju koji zrači ženstvenošću i (isključivo pritajenim) seksipilom po pravilu ‘manje je više’. Parižanke nikada nećete vidjeti u prekratkim minicama, previsokim petama ili prenaglašeno našminkane (iako bez ruža ne idu nikamo). Preferiraju lepršave haljine i suknje, ženstvene bluze od finih, svilenkastih materijala, hlače savršenog kroja, kvalitetne i udobne cipele ili čizme niske ili srednje visoke pete, meko pletivo, diskretne boje i nakit, vezice i mašne, uz dašak nekog dobrog (naravno, francuskog) parfema… i kao obavezan dodatak – luksuznu, ali ne ekstravagantnu nego diskretnu, torbu.

Napravili smo malo istraživanje po Jokerovim trgovinama i pronašli Parižanku u sebi. A to i vama od srca preporučujemo kao dobrodošlo stilsko osvježenje u ormaru – od kojega nećete tek tako odustati. Uostalom, Pariz je uvijek dobra ideja!