Eva Herzigova predstavlja Yamamay Basic kolekciju

By veljača 27, 2019Kolekcije, Novosti

Poznati talijanski brend donjeg rublja Yamamay ovo proljeće predstavlja novu Basic kolekciju uz naglasak na jedno od najvažnijih pitanja današnjice  – svjesnost suvremenih žena.

Kroz suradnju sa stvarnim ženama, slušajući njihove potrebe Yamamay je  razvio inovativnu  Basic kolekciju i modele proizvoda u kojima će se žena osjećati maksimalno ugodno u svome tijelu i zračiti zadovoljstvom. Ovaj inovativni brend donjeg rublja razumije potrebe stvarne žene i kroz kampanju Yamamay is you želi nam približiti  iskrenu i intimnu  priču  o nesigurnostima i slabostima stvarnih žena. Yamamay nas potiče da prihvatimo svoju siluetu, te nudi široku paletu proizvoda koji su nevjerojatno bogati inovativnim i učinkovitim elementima, promičući osjećaj ženstvenosti, ljepote i usklađenosti s vlastitim tijelom.

Uz slogan  #MyConfidentBeauty Eva Herzigova predstavila je Yamamay Basic kolekciju kojom želimo poslati poruku  da ljepota nije stvar godina, ljepota je samopouzdanje i ženstvenost. Eva Herzigova ambasadorica je  nove Yamamay kolekcije, ona je jedan od najpoznatijih svjetskih modela i danas u svojoj zreloj dobi i dalje je sinonim ženstvenosti, ljepote, diskretnog modernog šarma.

Basic kolekcija pruža raspon modela u kojima će se svaka žena osjećati ugodno jer Yamamay nudi upravo onaj proizvod koji im je potreban da bi bile zadovoljne u svojem tijelu, zračile samopouzdanjem i naglasile svoju ženstvenost jer Yamamay is you.

YAMAMAY IS YOU: projekt od 360 stupnjeva koji opisuje divan svijet žena, danas i uvijek!