Baloner naš svagdašnji

By ožujak 21, 2019Joker Fashion Portfolio

Pokaži mi ženu u baloneru i pokazala si mi ženu koja ima stila – kratka je modna dijagnoza koja je jednako vrijedila u vrijeme „Doručka kod Tiffanyja“ prije skoro 60 godina kao i danas. Dug put balonera od dijela vojne opreme u Prvom svjetskom ratu do današnjeg komada bez kojeg ne bi smio biti nijedan pošten ženski (ni muški!) ormar bio je obilježen različitim varijacijama i preinakama, ali uniformnost, klasičnost i prilagodljivost balonera ostali su desetljećima na nedodirljivom modnom vrhu.

Hlače Liu Jo, 1.190 kn

Baloner Liu Jo, 1.550 kn

Majica Mango, 79,90 kn

Tenisice Pepe Jeans, Shoebedo, 649 kn

 

 

 

 

A s dolaskom proljetnih temperatura, kad se radosno izvlačimo iz teških jakni, odmah posižemo za balonerom i počinjemo jednu od najzabavnijih modnih igri zvanu „S čime ću danas kombinirati baloner?“. Odgovor „Sa svime“ bio bi prejednostavan, pa vam umjesto njega predlažemo tri potpuno različita, ali jednako efektna outfita pronađena u trgovinama u Jokeru koji kao bazu imaju voljeni baloner.

Dvije kombinacije s jednakim crnim „ziheraškim“ balonerom kao da su iz dva različita svijeta: crni baloner u prvom je outfitu kruna sasvim sportskog black&white  looka koji je oživljen srebrnim dodacima i neonski ružičastim ružem idealan je za opušteni streetstyle izgled, dok njegovo klasično, poslovno lice dolazi do izražaja u kombinaciji s bluzom od fine viskoze, hlačama klasičnog kroja i ženstvene boje i lak salonkama boje pudera, kao u našem drugom prijedlogu.

Kao bonus (i za one koji vole razigrano), u Joker fashion portfoliju donosimo i kombinaciju s vatrenocrvenim balonerom, retro širokim jeansom i ultramodernim ugly tenisicama, u kojoj ćete sigurno biti primijećeni, jer baloner ne mora biti dosadan!