Novi brandovi, novi interijeri… uskoro u Jokeru!

By veljača 1, 2018Novosti

Trgovine u ponudi centra Joker uvijek se trude svojim kupcima pružiti nezaboravno shopping iskustvo.

Tako je sredinom veljače Replay Store u prizemlju Joker centra otvorio preuređeni reprezentativni prostor u kojem svi ljubitelji ovog talijanskog branda mogu potražiti novu proljetnu kolekciju. Optika Anda je također osvježila svoj interijer, kao i omiljena trgovina donjeg rublja Lisca, koja svoju novu kolekciju donosi u reprezentativnom prostoru na prvom katu Joker centra.

Ljubitelji modnih brandova koji se okupljaju pod nazivom Fashion&Friends  obradovat će se uređenju nove, još veće trgovine koje je upravo u tijeku, a čije je planirano otvorenje sredinom ožujka.  Do tad se omiljene Fashion&Friends modne kombinacije mogu pronaći na već poznatoj lokaciji u prizemlju centra, na mjestu na kojem će vam uskoro biti dostupan US Polo Assn, a u novouređeni veći prostoru u prizemlju centra uskoro će preseliti i trgovina Karla.

Od početka veljače svoja vrata su zatvorili Tom Tailor i Tom Tailor Denim. Na mjestu dosadašnje Tom Tailor Denim trgovine početkom travnja otvara se Calvin Klein monobrand store koji u shopping centar Joker donosi dah hrabre i izazovne, minimalističke estetike.

Facelifting očekuje i Nike Shop, a najavljujemo i novi Concept store u prizemlju centra koji će na jednom mjestu okupljati fashionistima omiljene modne marke Imperial, Please i Dixie 

U travnju nas očekuju još neki noviteti u modnom portfoliju centra Joker: svoju ponudu poznatih brandova popunjavamo S.Oliverom te S.Oliverovom premium linijom Black Label, a svoja vrata otvorit će i Comma, sa svojim ženstvenim i kvalitetnim modelima.

U rukavu imamo još pregršt modnih iznenađenja – pratite nas i prvi saznajte koje vas novosti očekuju na vašem omiljenom modnom odredištu!

 

 

Translate »